nem hivatalos oldal

A csepegtető rendszer kiépítése több szempontból is jó

Csepegtető rendszer kiépítése

Amikor nyáron megérkezik a nagy forróság, akkor a kertnek még nagyobb törődésre van szüksége annak érdekében, hogy ne száradjanak ki a benne található növények és zöldségek. A csepegtető rendszer kiépítése kényelmes és időtakarékos megoldás, ráadásul nagyon sok vizet takarít meg általa.

Mivel a vizet nem pocsékolja el, így a számla is kisebb lesz. Ez a berendezés közvetlenül arra a helyre juttatja el a vizet, ahová azt kell. Ha ilyen megoldás mellett dönt, akkor biztosan nem fogja majd megbánni, hiszen könnyebbé teszi a mindennapjait. A csepegtető rendszer kiépítése után, már csak annyi lesz a dolga, hogy évente végrehajt egy gyors karbantartást, ellenőrzést.

Minden kerthez lehet alkalmazni. Érdemes minél egyszerűbb kialakítású rendszer után nézni. Ha így tesz, akkor a meghibásodás esélye is nagyban csökken. Nagyon fontos része a kelléknek a szűrő, mivel ez szűri ki a vízben található szennyeződéseket eltömődés esetén. A csepegtető rendszer kiépítése hatalmas előrelépést jelent a megtakarítás felé.

Print Friendly, PDF & Email