nem hivatalos oldal

A legfontosabbakat mondta el a segítségnyújtás elmulasztásáról dr. Janklovics Ádám

dr. Janklovics Ádám Ádám

dr. Janklovics Ádám Ádám

Sajnos nap mint nap történnek autóbalesetek és jobb tudni, hogy mik a kötelességeink, amikor hasonló helyzetbe kerülünk. A helyszínt nem szabad elhagyni, ha balesetet okozunk, mondta el a segítségnyújtás elmulasztásáról dr. Janklovics Ádám, továbbá a sérült állapotáról meg kell győződnie és segítséget kell nyújtania.

Nagyon fontos információk ezek, mert a felelőtlen viselkedésünk gyorsan bajba sodorhat. Nem elegendő csak kihívni a mentőt és továbbállni, hanem meg kell várni a kiérkezését, valamint a rendőrségi intézkedést is. A legnagyobb óvatosság és odafigyelés mellett is vannak sajnálatos események, amelyeket nem lehet elkerülni. Sokszor az ijedtség jelenti a legnagyobb problémát, hogy a baleset okozója elhagyja a helyszínt, mondta el a segítségnyújtás elmulasztásáról dr. Janklovics Ádám.

Amennyiben Ön is hasonló cipőben jár és jogi segítségre lenne szüksége, ne habozzon, hanem vegye fel a kapcsolatot dr. Janklovics Ádámmal, hogy felvilágosítást kapjon a lehetőségeiről és kötelezettségeiről!

Print Friendly, PDF & Email