nem hivatalos oldal

Síelés

Síelés Olaszország északi részén

Olaszország a síelők egyik kedvence

A legtöbben talán úgy gondolják, hogy a csizma alakú országot csupán a gazdag történelmi emlékei, régiségei, gyönyörű építészete és remek konyhája miatt látogatható. Azonban a síelés Olaszország turizmusának jelentős részét teszi ki, hiszen a téli időszakban főleg emiatt látogatják a világ minden részéről.

Mivel az Alpok Olaszország területére is kiterjed, ezért változatos pályáikkal várják a síelés szerelmeseit. Itt profik és kezdők egyaránt találnak alkalmas pályát, ahol a tudásuknak megfelelően gyakorolhatják ezt a sportot és hobbyt.

Sőt, kezdőknek szakképzett oktatók segítenek a tanulásban és a gyakorlásban. Szinte minden központban a 8 éven aluli gyerekek ingyen bérelhetik a sífelszerelést. Ráadásként, számos családi kedvezménnyel is várják az idelátogatókat, ami jelentősen lecsökkenti az itteni árakat.

A síelés Olaszország északi részéhez éppen úgy hozzátartozik, mint a gazdag történelem, ami évi rendszerességgel turisták és pihenni vágyók ezreit vonzza a területre. Töltse Ön is itt a téli szabadságát!