nem hivatalos oldal

Tekintélyes a micro USB kábel kínálat

A számítógépes világban már szinte a kezdetek óta léteznek valamiféle adathordozók, amelyekről adott esetben a merevlemez tartalmát átvihetjük egyik gépről a másikra. A technológia folyamatosan és rohamos léptekkel fejlődik, viszont az új és a régi dolgok közötti kapcsolatot jó ideig fent kell tartani.

A micro USB kábel olyan adapter, amivel kisebb okoseszközökbe is tudunk csatlakoztatni USB eszközt. Ez rendkívül hasznos lehet, amikor a különféle médiaelemeket, mint a fényképek és a videók, el akarjuk távolítani az eszközről oly módon, hogy egy nagyobb tárolóegységre másoljuk át.

A micro USB kábel segítségével ez a folyamat egyébként oda-vissza egyaránt működik. Tehát mondjuk a telefonunkra is áthelyezhetünk olyan tartalmakat, amelyek eddig a laptopon vagy az asztali gépen voltak.

Igen tekintélyes micro USB kábel kínálat tekinthető meg a smartdiszkont.hu internetes áruház oldalán, ahol egyéb csatlakoztatási lehetőségekre is találhatunk megoldásokat. Érdemes alaposan körülnézni a weblapon.

Print Friendly, PDF & Email