nem hivatalos oldal

Lakáshitel a közös otthonért

Lakáshitel gyorsan és egyszerűen

Lakáshitel gyorsan és egyszerűen

Sokan hasonló elképzelésekkel bírunk, hasonló álmokat dédelgetünk a jövőnkkel kapcsolatban. A legtöbb ember vágyik családra és arra, hogy egy saját maga által megteremtett otthonban éli le az életét, ahol párjával békében, biztonságban együtt öregedhet meg.

A házépítés, vásárlás a mindennapi költségeink mellett egyáltalán nem könnyű feladat, így érdemes elgondolkodni a lakáshitel igénylés lehetőségén. A lakáshitel igénybevételének feltételei, az elbírálás folyamata a különböző bankoknál eltérő lehet, de vannak feltételek, amelyek általánosak.

Lényeges kérdés, hogy mennyit keresünk havonta, mennyire vagyunk hitel szempontjából terhelhetőek. Ebben közrejátszik az, hogy milyen költségeink vannak, amelyektől nem tudunk eltekinteni, lakbér, rezsi, mi marad a törlesztő részletekre.

Számításba veszik a családi állapotunkat, a korunkat, a végzettségünk fokát. A lakáshitel megállapításánál ma már az is számít, hogy hány gyermek van a háztartásunkban, mivel az erre adott állami támogatással, kedvező kamatozású hitelre is jogosultak lehetünk.

Print Friendly, PDF & Email