nem hivatalos oldal

Poliészterből készült hővédő roló tetőablakra

Hővédő roló tetőablakra

Aki a házának tetőterét is beépíti, rendszerint úgy alakítja ki a helyiségeket, hogy tetőablakokkal kapjon még több világosságot. A tetőtéri ablakra viszont szükségessé válhat az árnyékoló, hiszen állandóan be fog sütni a Nap, ez pedig a szoba felmelegedését eredményezi.

Az ilyen hővédő roló tetőablakra úgy helyezhető fel, hogy az ablak már gyárilag tartalmazza a fogadó szerelvényeket. A külső árnyékoló UV álló és poliészter hálóból készül, beengedi a fényt, de a hő egy részét visszaveri. Ennek köszönhetően, a tetőtérben lévő helyiségek hőmérséklete nyáron is elviselhető marad, átlagban 5-6 Celsius fokkal lesz alacsonyabb, mint az árnyékoló hiányában.

A sötétszürke roló még a nyitott tetőablak esetén is kiválóan árnyékol. A hővédő roló tetőablakra való, de a túlzott felmelegedés mellett arra is jó, hogy csökkentse az esőcseppek kopogását. Cégünk honlapján keresztül különféle méretekben rendelheti most meg a külső rolót. Vegye fel a kapcsolatot és egyeztessen velünk a részleteket illetően, rendelje meg akár már ma!

Print Friendly, PDF & Email