nem hivatalos oldal

Az Atlantis baseball sapka népszerűsége töretlen

atlantis baseball sapka

Atlantis baseball sapka

Minden vállalkozásnak szüksége van reklámra, ami megvalósítható a médián keresztül, de apróbb tárgyak által is. Utóbbi kategóriába tartozik például az Atlantis baseball sapka, ami egy olyan reklámtextilből készül, hogy gyönyörűen rá lehet hímezni a cég logóját. Partnereinek, vásárlóinak is ajándékozhatja, de ha az alkalmazottak viselik, szintén jó népszerűsítése a vállalkozásának.

Háromszínű, stílusos Atlantis baseball sapka rendelhető meg a cegespolo.eu webáruházból és amennyiben itt hímezteti fel a cég logóját a megrendelt termékekre, akkor 3% kedvezményt kap azoknak árából. Egyedi árajánlatot kérhet 200 darab feletti rendelés esetén.

Érdemes megragadnia ezt a remek lehetőséget, mert így még olcsóbban hozzájuthat a termékekhez. Rengeteg előnyt tartogat egy ilyen reklámeszköz, hiszen az Atlantis baseball sapka folyton szem előtt van, így akarva-akaratlanul feltűnik az embereknek a vállalat neve. Ha jól szétnézünk, akkor láthatjuk, hogy ma már szinte minden vállalkozás alkalmazottai rendelkeznek baseball sapkával.

Print Friendly, PDF & Email